"Being busy is not the same as being productive. It's about working smart, not working hard, to achieve your desired outcomes."

- STEPHEN COVEY -

Webshop

MacBook Air - De ultieme laptop voor maximale productiviteit en naadloze integratie met GTD of Second Brain dankzij de krachtige Apple M1 chip. Met een lange batterijduur, snelle prestaties en het nieuwe Mac OS Big Sur-besturingssysteem biedt deze MacBook een vloeiende en efficiënte workflow. Daarnaast zorgen de beveiligingsfuncties zoals Touch ID en het lichte en draagbare ontwerp voor een probleemloze ervaring bij het beheren van taken, notities en informatie.

Rocketbook - Het slimme notitieboek dat traditioneel schrijven combineert met moderne technologie. Digitaliseer moeiteloos je handgeschreven aantekeningen en integreer ze in populaire productiviteitssystemen zoals GTD of Second Brain. Verlies nooit meer belangrijke notities en creëer een georganiseerd en productief leven.

Baseus Timer - De perfecte metgezel voor de Pomodoro-techniek, met een elegant ontwerp en hoogwaardige materialen. Deze timer biedt nauwkeurige tijdmeting in elke situatie, of het nu op het werk is of tijdens trainingssessies.Met de eenvoudige draaibare behuizing kun je de timer gemakkelijk instellen, en het grote display zorgt ervoor dat je de countdown timer duidelijk kunt zien, zelfs van een afstand. De geluidsfunctie kan volledig worden uitgeschakeld als je niet wilt dat het signaal aangeeft wanneer de tijd om is.

Universeel USB-C® Dockingstation - Verhoog je productiviteit met dit krachtige dockingstation dat aansluiting biedt voor drie monitoren en ondersteuning biedt voor 4K-resoluties. Met DisplayLink™-technologie kun je eenvoudig elke monitor aansluiten op je MacBook, Chromebook of Windows-laptop. Creëer een geavanceerd werkstation met meerdere schermen en geniet van naadloze multitasking voor een efficiënte en productieve werkomgeving.

100% Onderdeel van: Preventie Plus