"De grootste gave die we kunnen geven aan de volgende generatie is de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen"

- STEPHEN COVEY -

Downloads

Ontdek onze handige flowchart voor een gestroomlijnd overzicht van informatieweerbaarheid! Deze visuele gids biedt een duidelijk stappenplan om informatie effectief te beheren en te verwerken. Download de flowchart nu om direct aan de slag te gaan met het optimaliseren van je informatiestromen.

De whitepaper over informatieweerbaarheid onderzoekt de impact van de hedendaagse informatiestroom op individuen en organisaties. Met de opkomst van digitale technologieën ervaren mensen een overweldigende hoeveelheid informatie, wat kan leiden tot stress, burn-out en verminderde productiviteit. Deze whitepaper biedt waardevolle inzichten en concrete handvatten voor individuen en organisaties die streven naar een gezonde balans tussen informatieconsumptie en welzijn.

Download het 4V-fasenmodel nu en ontdek waarom het een waardevol naslagwerk is voor jouw informatiebeheer. Met dit model kun je stap voor stap door het proces van informatiebeheer gaan, van het verzamelen van gegevens tot het verwijderen van overtollige informatie. Het biedt een gestructureerde aanpak om informatie te beheren en helpt je om overzicht te behouden in een wereld vol informatie. Met het 4V-fasenmodel heb je een handige gids bij de hand om efficiënter te werken en meer focus te krijgen. Download het nu en zet de eerste stap naar een georganiseerder informatiebeheer!

Download nu de Eisenhower Matrix om je productiviteit te verbeteren. Dit handige model helpt je bij het prioriteren van taken op basis van urgentie en belangrijkheid. Met de Eisenhower Matrix kun je efficiënter beslissingen nemen en je tijd effectiever beheren.

Ontdek nu het Demand-Control Model voor een beter begrip van werkgerelateerde stress en controle. Dit model biedt inzicht in hoe werkkenmerken en controle over het werk van invloed zijn op stressniveaus. Met het Demand-Control Model kun je stress beter begrijpen en strategieën ontwikkelen om werkgerelateerde uitdagingen aan te pakken.

    Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op:

    100% Onderdeel van: Preventie Plus