"Als je je productiviteit wilt verdubbelen, verdubbel dan je zelfvertrouwen. Je zult meteen resultaten zien"

― ROBIN SHARMA―

Disclaimer

Maart 2024

U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen dan wel een inschrijving te verwezenlijken.

Wij streven ernaar u dat te allen tijde te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen. Deze website houdt door middel van een teller het aantal bezoekers bij, de website waar zij van afkomstig zijn en met welke provider deze toegang heeft tot internet.

De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt. Verzamelde (persoons) gegevens worden niet aan derde verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.

Overige juridische informatie

Mind the Elephant betracht uiterste zorgvuldigheid bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van informatie op deze website, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan.

Mind the Elephant aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website. De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd.

Copyright © 

Het auteursrecht op deze website berust bij Mind the Elephant. Vermenigvuldigen in welke vorm dan ook is dan ook alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Mind the Elephant.     

Dit geldt ook voor overname van gepubliceerde artikelen.
Toestemming aanvragen kan door een e-mail te sturen naar webmaster@mindtheelephant.nl