Vind ons ook op:

linkedIn_PNG8

PRODUCTIVITY IS NEVER AN ACCIDENT. IT IS ALWAYS THE RESULT OF A COMMITMENT TO EXCELLENCE,

INTELLIGENT PLANNING, AND FOCUSED EFFORT.

PAUL J. MEYER –


Seminars

Ben jij op zoek naar een spreker die jou en je team kan inspireren met verhalen over hoe je de controle kan krijgen over jouw persoonlijke workflow? Zoek dan niet verder! Onze ervaren spreker brengt een uniek verhaal naar jouw groep, waarin hij de belangrijkste principes van productiviteit behandelt en deze toepast op de dagelijkse uitdagingen van het werk en het leven.

Met behulp van interactieve momenten en deelname van de zaal, zorgen we ervoor dat het verhaal aansluit op de specifieke situatie van jouw groep. Of je nu op zoek bent naar een eye-opener of een herhaling van bestaande processen met aanvullingen, onze spreker zorgt ervoor dat iedereen met nieuwe inzichten en praktische tips naar huis gaat.

Onze spreker is gespecialiseerd in het helpen van mensen bij het organiseren, plannen en efficiënt gebruiken van hun tijd. Door de jaren heen heeft hij vele methodes en technieken gebruikt en aangepast om een op maat gemaakte workflow te creëren voor zijn cliënten.

Schakel ons nu in voor een inspirerende en interactieve presentatie over hoe jij en je team de controle kunt krijgen over jullie persoonlijke workflow. Bij ons bent u aan het juiste adres voor concrete en praktische oplossingen die direct in uw dagelijkse werk kunt toepassen.

    Via het onderstaande formulier kunt u contact met ons opnemen: