DO NOT REPEAT THE TACTICS WHICH HAVE GAINED YOU ONE VICTORY,

BUT LET YOUR METHODS BE REGULATED BY THE INFINITE VARIETY OF CIRCUMSTANCES.

– SUN TZU, THE ART OF WAR –


Team workshop

Communicatie is een essentieel onderdeel van elk succesvol team. Een effectieve workshop kan een belangrijk startpunt zijn om de communicatie binnen het team te verbeteren. Tijdens onze workshop richten we ons op de inkomende berichten van externe bronnen en de interne communicatielijnen van het team. We bespreken welke berichten er binnenkomen en welke actie daaraan gekoppeld is. We leren hoe je deze berichten kunt prioriteren en hoe je ze zelf kunt uitvoeren of kunt delegeren. We bespreken ook hoe je de voortgang van deze acties kunt volgen als je ze niet zelf uitvoert.

Onze workshop is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en bevat theoretische en praktische onderdelen. Tijdens het theoretische deel bespreken we hoe je een ‘olifantengeheugen’ kunt opbouwen, zodat je en je team voldoende ruimte hebben voor nieuwe ideeën en acties. We laten je zien hoe je informatie op de meest effectieve manier kunt opslaan en ophalen. Daarna gaan we in het praktische deel van de workshop aan de slag met de inkomende berichten van het team en hoe je ermee omgaat.

Na afloop van de workshop hebben je en je team een duidelijk overzicht van de inkomende berichten en hoe je deze kunt verwerken om ruimte te creëren voor nieuwe ideeën en kansen.

Onze workshop zal niet alleen de communicatie binnen je team verbeteren, maar ook bijdragen aan het succes van lopende projecten en acties.

    Via het onderstaande formulier kunt u contact met ons opnemen: