Vind ons ook op:

DO NOT REPEAT THE TACTICS WHICH HAVE GAINED YOU ONE VICTORY,

BUT LET YOUR METHODS BE REGULATED BY THE INFINITE VARIETY OF CIRCUMSTANCES.

– SUN TZU, THE ART OF WAR –

Team workshop

Communicatie in en met je team is belangrijk voor de voortgang van lopende projecten en acties. Om binnen je team op een lijn te zitten is een actieve workshop een mooi uitgangspunt. In de workshop kijken we naar de inkomende berichten die je team inkomen vanuit externe bronnen, maar ook de interne communicatielijnen.

Welke berichten komen erbinnen en welke actie hangt eraan, moet ik dit zelf doen of kan ik deze actie delegeren. Als ik de actie niet zelf hoeft uit te voeren hoe volg ik de actie dan.

De workshop bestaat uit een theoretisch deel, hoe je in hoofdlijnen een olifantengeheugen kan bouwen, zodat jij en je team voldoende ruimte overhouden voor nieuwe ideeën en acties. In het tweede deel van de workshop gaan je aan de slag met inkomende berichten van je team en hoe je er zelf mee omgaat.

Na deze workshop heb je samen met je team een overzicht van de inkomende berichten, hoe je deze binnen krijgt en verwerkt met als doel ruimte creëren voor nieuwe ideeën en kansen.

Contact formulier
Neem contact met ons op mochten er vragen zijn of als u onze begeleiding, workshop of seminar wil reserveren. Wij gaan graag met u ingesprek om tot een voor u gewenste persoonlijk productiviteit workflow te komen.