Vind ons ook op:

linkedIn_PNG8

DO NOT REPEAT THE TACTICS WHICH HAVE GAINED YOU ONE VICTORY,

BUT LET YOUR METHODS BE REGULATED BY THE INFINITE VARIETY OF CIRCUMSTANCES.

– SUN TZU, THE ART OF WAR –


Team workshop

Communicatie binnen en met je team is van groot belang voor het succes van lopende projecten en acties. Om binnen je team op dezelfde golflengte te zijn, is een actieve workshop een uitstekend uitgangspunt. Tijdens de workshop richten we ons op de inkomende berichten die je team ontvangt vanuit externe bronnen, evenals de interne communicatielijnen. We bespreken welke berichten er binnenkomen en welke actie daaraan gekoppeld is, of je deze zelf moet uitvoeren of kunt delegeren. En hoe je de voortgang van deze acties volgt als je ze zelf niet uitvoert.

De workshop bestaat uit een theoretisch deel waarin we bespreken hoe je in hoofdlijnen een “olifantengeheugen” kunt opbouwen, zodat jij en je team voldoende ruimte overhouden voor nieuwe ideeën en acties. In het tweede deel van de workshop gaan we aan de slag met inkomende berichten van je team en hoe je er zelf mee omgaat.

Na deze workshop heb je samen met je team een overzicht van de inkomende berichten, hoe je deze binnenkrijgt en verwerkt met als doel ruimte te creëren voor nieuwe ideeën en kansen.

    Via het onderstaande formulier kunt u contact met ons opnemen: